A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЦІКАВІ ФАКТИ З ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ: НЕДРИГАЙЛІВ

Дата: 25.02.2019 09:34
Кількість переглядів: 436

З нагоди святкування 100-тої річниці утворення органів державної реєстрації актів цивільного стану до Недригайлівського районного відділу державної реєстрації актів було запрошено для привітання людину, яка присвятила 30 років свого життя роботі в органах реєстрації – Домалевську Катерину Іванівну.
Жінка поділилася спогадами про свою роботу та розповіла цікаві факти з трудової діяльності. Так, за словами Катерини Іванівни, у 80-ті роки було актуальним проводити державну реєстрацію дітей в урочистій обстановці. В даних заходах брали участь представники установ та організацій, в яких працювали батьки новонароджених дітей. Крім привітань молодим батькам також дарували подарунки. Ще однією гарною традицією було збиратися та висаджувати на весні алеї з дерев: у кого дівчинка – саджали берізку, а в кого хлопчик – дубок. До речі, у 1984 році у Недригайлові було закладено сквер «Миру» на честь дітей народжених у 1983 році.

На сьогодні робота в органах державної реєстрації залишається почесною, затребуваною та необхідною громадянам.
Ініціативи Мін’юсту надають можливість батькам новонароджених дітей провести реєстрацію народження малюка та отримати свідоцтво безпосередньо в пологовому будинку.
Завдяки пілотному проекту «Шлюб за добу» закохані пари можуть одружитися без зайвих витрат часу та бюрократичних процедур.
Сервіс #КоханняПозаЧасом, який щоразу набуває все більшої популярності серед закоханих, дає змогу всім охочим з раннього ранку до опівночі укласти шлюб.
Радість знову побувати в ролі наречених та повторити один одному свої обітниці, нагадуючи про свою любов, даруєпроект#ДеньНародженняКохання.
Тож бажаємо всім працівникам органів реєстрації актів цивільного стану завжди бути на хвилі позитиву та й надалі приносити радість в українські родини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь