A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ ПРИВІТАЛА ПРАЦІВНИКІВ, ЯКІ ВІДДАЛИ РОБОТІ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ ДЕКІЛЬКА ДЕСЯТКІВ РОКІВ ЖИТТЯ

Дата: 25.02.2019 09:37
Кількість переглядів: 314

З нагоди 100-річного ювілею створення органів державної реєстрації актів цивільного стану працівники юстиції Сумщини задля привітань завітали до колег, які декілька десятків років свого життя присвятили професії та зараз вже знаходяться на заслуженому відпочинку. 
Так, діючі фахівці навідались до Цебрової Алли Іванівні, яка в минулому працювала начальником Сумського відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Колишні підлеглі 83-річної сумчанки зазначають, що вона завжди була опорою своєму колективу та надійною підтримкою. 
Рєка Віра Василівна пропрацювала в органах державної реєстрації актів цивільного стану майже 30 років. 80-річна жінка розповіла, що спочатку робила в обласному апараті, а потім – у Сумському районному відділі. Віра Василівна додає, що в ті часи роботи було дуже багато, тому доводилося часто залишатися до пізна, проте то були найкращі роки її життя. 
Ще одна колега, яку привітали фахівці юстиції, – Брюханова Марія Костянтинівна. Жінка 43 роки свого життя присвятила професії, працюючи в Сумському міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану. Мабуть не було жодної людини в Сумах, яка б не знала 93-річну Марію Костянтинівну в обличчя, бо саме вона впродовж 43 років реєструвала шлюби сумчан, народження їх дітей та взагалі була майстром своєї справи. 
Тож бажаємо всім працівникам органів реєстрації актів цивільного стану, які вже знаходяться на заслуженому відпочинку та тим, хто й надалі продовжує дарувати громадянам радісні моменти життя, міцного здоров’я та нестримного позитиву в житті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь