Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

І МАЛЕНЬКИМ І ПІДЛІТКАМ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ДОВОДЯТЬ, ЩО #БулитиНеКруто

Дата: 01.03.2019 14:22
Кількість переглядів: 358

Працівники обласної юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»продовжують роботу, спрямовану на інформування молоді щодо протидії булінгу. Задля цього фахівці юстиції відвідали сумські школи № 9 та № 16, де провели з дітьми уроки правових знань.

У зв’язку з тим, що заходи проходили не тільки з молодшими школярами, а і зі старшокласниками, працівники установи застосовували різні методи подання інформації, враховуючи вікові категорії дітей. Так, під час уроку з учнями 3 класів спеціалізованої школи № 9 фахівці розповіли про поняття булінгу, види цькувань та про відповідальність, яка чекатиме на булера. Також малеча переглядала відеоролики щодо протидії булінгу. В завершенні школярі написали перелік добрих справ, які пообіцяли виконати згодом, та отримали від працівників юстиції невеличку подарунки.

У Сумському навчально-виховному комплексі № 16 фахівцями була проведена правова робота з учнями 9-10 класів. Підлітки активно виконували запропоновані завдання, направлені на самостійне засвоєння поняття булінгу, його класифікацію та відповідальність за скоєння цькування. Старшокласники задавали фахівцям юстиції багато різних питань з зазначеної теми, що свідчить про те, що робота установи в рамках кампанії по протидії булінгу є актуальною.

Юстиції – відкрита для людей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь