A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

І МАЛЕНЬКИМ І ПІДЛІТКАМ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ДОВОДЯТЬ, ЩО #БулитиНеКруто

Дата: 01.03.2019 14:22
Кількість переглядів: 330

Працівники обласної юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»продовжують роботу, спрямовану на інформування молоді щодо протидії булінгу. Задля цього фахівці юстиції відвідали сумські школи № 9 та № 16, де провели з дітьми уроки правових знань.

У зв’язку з тим, що заходи проходили не тільки з молодшими школярами, а і зі старшокласниками, працівники установи застосовували різні методи подання інформації, враховуючи вікові категорії дітей. Так, під час уроку з учнями 3 класів спеціалізованої школи № 9 фахівці розповіли про поняття булінгу, види цькувань та про відповідальність, яка чекатиме на булера. Також малеча переглядала відеоролики щодо протидії булінгу. В завершенні школярі написали перелік добрих справ, які пообіцяли виконати згодом, та отримали від працівників юстиції невеличку подарунки.

У Сумському навчально-виховному комплексі № 16 фахівцями була проведена правова робота з учнями 9-10 класів. Підлітки активно виконували запропоновані завдання, направлені на самостійне засвоєння поняття булінгу, його класифікацію та відповідальність за скоєння цькування. Старшокласники задавали фахівцям юстиції багато різних питань з зазначеної теми, що свідчить про те, що робота установи в рамках кампанії по протидії булінгу є актуальною.

Юстиції – відкрита для людей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь