Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Подяка ТОВ «Агрофірмі «Козельне» за всебічну підтримку.

Дата: 11.03.2019 11:23
Кількість переглядів: 523

Подяка  ТОВ «Агрофірмі «Козельне» за всебічну підтримку.

 

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

    Аматори Вільшанського сільського будинку культури цей день також не оминули  стороною. 9 березня вони здійснили виїзний  святковий концерт в село Сад, до  Міжнародного Дня прав жінок і миру.  Концертна програма відбулася завдячуючи спонсорській підтримці ТОВ «Агрофірма «Козельне», а саме засновнику ТОВ «Агрофірми «Козельне» Калашнику С.Д, директору ТОВ «Агрофірми «Козельне» Сокруті М.М. .

Вільшанська сільська рада, відділ культури, аматори Вільшанського СБК висловлюють найтепліші слова подяки ТОВ «Агрофірма «Козельне» за допомогу та щиру зацікавленість у розвитку культурної сфери в селі, створення робочих місць.  Завдячуючи вашій небайдужості, активній життєвій позиції, високій громадянській свідомості, глядачі та  аматори сцени мали можливість отримати справжню насолоду від святкового концерту. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.  Нехай добро, подароване людям, повертається сторицею, а позитивні емоції жителів Сад, яким аматори сцени Вільшанського сільського будинку культури подарували свято – стануть для вас запорукою успіху в усіх справах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь