A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Подяка ТОВ «Агрофірмі «Козельне» за всебічну підтримку.

Дата: 11.03.2019 11:23
Кількість переглядів: 495

Подяка  ТОВ «Агрофірмі «Козельне» за всебічну підтримку.

 

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

    Аматори Вільшанського сільського будинку культури цей день також не оминули  стороною. 9 березня вони здійснили виїзний  святковий концерт в село Сад, до  Міжнародного Дня прав жінок і миру.  Концертна програма відбулася завдячуючи спонсорській підтримці ТОВ «Агрофірма «Козельне», а саме засновнику ТОВ «Агрофірми «Козельне» Калашнику С.Д, директору ТОВ «Агрофірми «Козельне» Сокруті М.М. .

Вільшанська сільська рада, відділ культури, аматори Вільшанського СБК висловлюють найтепліші слова подяки ТОВ «Агрофірма «Козельне» за допомогу та щиру зацікавленість у розвитку культурної сфери в селі, створення робочих місць.  Завдячуючи вашій небайдужості, активній життєвій позиції, високій громадянській свідомості, глядачі та  аматори сцени мали можливість отримати справжню насолоду від святкового концерту. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.  Нехай добро, подароване людям, повертається сторицею, а позитивні емоції жителів Сад, яким аматори сцени Вільшанського сільського будинку культури подарували свято – стануть для вас запорукою успіху в усіх справах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь