A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Ювілей- мудрості та багатого життєвого досвіду.

Дата: 01.04.2019 12:13
Кількість переглядів: 378

30 березня 2019 року  90-ту весну зустріла  чудова матуся та бабуся, невтомна трудівниця, жителька села Великі Будки – Ганна Григорівна Матяш.  З поважним ювілеєм  вітали рідні, близькі, зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками,  на гостину завітали сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В., в.о.старости Великобудківського старостинського округу  Демиденко О.М., начальник відділу праці  та соціального захисту  Вільшанської сільської ради Дремова  Л.М, начальник відділу культури та туризму Подоляка Л.М..

Гості щиро вітали іменинницю, бажали їй довгих років життя, оптимізму та бадьорості духу, зазначили, що довгожителі - це історія нашого краю з життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламними рисами характеру в часи воєнного лихоліття та труднощів післявоєнної відбудови.

Сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В. звернувся до ювілярки зі щирими словами вітання та подяки за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість а також  побажав  іменинниці  міцного здоров’я, щастя, радості,родинного затишку,щирої любові від рідних і близьких, благополуччя та ще довгих років життя. 

Життєвий шлях Ганни Григорівни, довжиною в 90 років, був не з легких. Народилась ювілярка  у с. Великі Будки 30 березня 1929 року, дитинство голодне й холодне пролетіло птахом, як один день. Важкі воєнні роки, та післявоєнне відновлення колгоспу.  Все своє життя Ганна Григорівна віддала роботі в галузі сільського господарства, працювала в ланці,на фермі. Поруч із трудовими буднями жінка також встигала поратись по господарству, виховувати разом з чоловіком трьох дітей: двох дочок та сина. Сьогодні  Ганна Григорівна радіє 5 онукам  та  9 правнукам.

Ювілярка з родиною радо зустрічала почесних гостей .

Ганна Григорівна подякувала гостям за тепло і увагу. Зі слів бабусі стало зрозуміло, що для довгожителів не досить важливі дорогоцінні подарунки, як увага від місцевого  керівництва. Так, вони відчувають себе не забутими людьми, котрі зробили чимало корисних справ для свого рідного краю.

Отже, побажаємо Ганні Григорівні Матяш сонячних посмішок на обличчі, гармонії і радості в душі, міцного здоров’я, оптимізму. Нехай рідні люди і близькі цінують, шанують, опікуються і будуть постійними гостями в оселі. Благополуччя, миру, добра ще на довгі роки життя.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь