Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів

Дата: 29.03.2019 12:11
Кількість переглядів: 427

Відповідно до Наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області від 14.03.2019 № 30–ОД «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Сумської області у 2019 році» заборонене любительське і спортивне рибальство на період нересту риб та розмноження інших біоресурсів у рибогосподарських водоймах підконтрольних Управлінню Державного агентства рибного господарства у Сумській області, у такі строки:

  • у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками та затонами) з 01 квітня по 20 червня 2019 року включно;
  • у всіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня 2019 року включно;
  • у придаткових водоймах (непроточних при найнижчому рівні води: протоки, гирла, озера, ставки та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 30 червня 2019 року включно.

Заборонено всякий лов раків у період виношування ними ікри, личинок, першої линьки з 01 квітня по 09 червня 2019 року включно.

На водних об’єктах в період нересту забороняється використання всіх плавзасобів, за винятком суден контролюючих органів, що здійснюють охорону водних біоресурсів.

Під час нересту забороняється проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піску, інші роботи, які негативно впливають на стан водойм.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь