A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАКОН #ЧужихДітейНебуває ВІДДАВ СОФІЇ 52 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ

Дата: 15.04.2019 10:21
Кількість переглядів: 340

В житті дорослих людей трапляються різні випадки. Проте, які б не склалися відносити між батьками, не можна допускати, щоб від цього страждали діти, адже вони постійно потребують батьківської підтримки і допомоги.
Сумчанин Андрій, усвідомлюючи свій обов’язок дбати про доньку Софію, не виконував його та накопичив борг зі сплати аліментів у сумі майже 52 тисячі гривень.
Довідавшись, що відомості про нього заходяться в Єдиному реєстрі боржників, на його майно і кошти накладені арешти та винесені постанови про тимчасові обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання, батько схаменувся. Боячись застосування до нього, ще більш жорстких санкцій, передбачених законом #ЧужихДітейНебуває, чоловік сплатив заборгованість у повному обсязі.
Отже варто пам’ятати, що задля уникнення незручностей, викликаних примусовим виконанням рішення, необхідно виконувати його добровільно, що надасть такі переваги:
- бездоганну репутацію, бо дані про боржника не потраплять до відкритого реєстру боржників (https://erb/minjust.gov.ua);
- свободу дій (щодо рішень суду про стягнення аліментів), а саме: батьки-аліментники матимуть змогу вільно їздити за кордон на відпочинок та у справах, керувати власним транспортним засобом, ходити на полювання з мисливською зброєю та брати повноцінну участь у вихованні дитини; 
- майнову вигоду, а саме: заощадження 10% від суми, що підлягала стягненню (щодо рішення майнового характеру), або 8 346 гривень (щодо рішення немайнового характеру), та уникнення арешту й примусового вилучення майна, вільне користування ним без обмежень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь