A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАЛУЧАЮЧИ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ ДО ІНФОРМУВАННЯ ВИБОРЦІВ – АКТИВІЗУЄМО МОЛОДЬ ДО ГОЛОСУВАННЯ

Дата: 15.04.2019 15:31
Кількість переглядів: 329

В неділю, 21 квітня 2019 року, в Україні відбудеться ІІ тур президентських виборів. Спеціалісти юстиції Сумщини в рамках всеукраїнської правопросвітницької кампанії «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!» продовжують інформувати громадян щодо виборчих прав та виборчих процедур з метою активізації виборців, тим більше молоді, яка буде голосувати вперше.

Так, правники відправились до Сумської філії Харківськогонаціонального університету внутрішніх справ,де разом зфасилітаторами – студентами кафедри юридичних дисциплін – на території навчального закладу розповідали громадянам про особливості голосування у ІІ турі виборів Президента України. Наголошували молоді й на перевірці себе у списку виборців. До речі, у виборців є декілька способів перевірки:

  • онлайн

Для цього необхідно зайти на веб-сайт Державного реєстру виборців DRV.GOV.UA та в особистому кабінеті перейти у розділ «Перевірка включення»;

  • на виборчій дільниці

З 13 квітня 2019 року за допомогою робітників виборчої дільниці.

Тож, залучаючи студентів до інформування виборців, фахівці юстиції Сумщини не тільки охоплюють ще більшу аудиторію слухачів, а й активізують молодь до голосування, бо саме пряма участь у роз’ясненнях спонукає майбутніх юристів бути причетними до процесу голосування й не нехтувати своїм виборчим правом, бо кожен голос важливий – кожен голос має вплив.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь