Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАЛУЧАЮЧИ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ ДО ІНФОРМУВАННЯ ВИБОРЦІВ – АКТИВІЗУЄМО МОЛОДЬ ДО ГОЛОСУВАННЯ

Дата: 15.04.2019 15:31
Кількість переглядів: 369

В неділю, 21 квітня 2019 року, в Україні відбудеться ІІ тур президентських виборів. Спеціалісти юстиції Сумщини в рамках всеукраїнської правопросвітницької кампанії «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!» продовжують інформувати громадян щодо виборчих прав та виборчих процедур з метою активізації виборців, тим більше молоді, яка буде голосувати вперше.

Так, правники відправились до Сумської філії Харківськогонаціонального університету внутрішніх справ,де разом зфасилітаторами – студентами кафедри юридичних дисциплін – на території навчального закладу розповідали громадянам про особливості голосування у ІІ турі виборів Президента України. Наголошували молоді й на перевірці себе у списку виборців. До речі, у виборців є декілька способів перевірки:

  • онлайн

Для цього необхідно зайти на веб-сайт Державного реєстру виборців DRV.GOV.UA та в особистому кабінеті перейти у розділ «Перевірка включення»;

  • на виборчій дільниці

З 13 квітня 2019 року за допомогою робітників виборчої дільниці.

Тож, залучаючи студентів до інформування виборців, фахівці юстиції Сумщини не тільки охоплюють ще більшу аудиторію слухачів, а й активізують молодь до голосування, бо саме пряма участь у роз’ясненнях спонукає майбутніх юристів бути причетними до процесу голосування й не нехтувати своїм виборчим правом, бо кожен голос важливий – кожен голос має вплив.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь