A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА КОНОТОПЩИНІ

Дата: 19.04.2019 11:30
Кількість переглядів: 372

Фахівці юстиції Сумщини, продовжуючи динамічну масштабну роботу мобільних груп по наданню безоплатної правової допомоги, відправились на Конотопщину.

Так, центральнавулиця районного стотисячного міста та території сільських рад заясніли символікою «Я МАЮ ПРАВО!», що привернуло увагу  великої кількості мешканців. Вже традиційно спектр питань у громадян широкий: право на аліменти, алгоритм виїзду дитини за кордон з одним із батьків, дотримання норм законодавства при укладенні договорів оренди земельних паїв та оформлення спадщини.

Крім цього, коли до ІІ туру президентських виборів, який відбудеться 21 квітня 2019 року, залишається все менше днів, особливу увагу юристи, реалізуючи всеукраїнську правопросвітницьку кампанію «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!», приділяли інформації щодо виборчих прав та процедур.Правники наголосили, що на виборчій дільниці громадянам видаються бюлетені тільки при наявності у виборця документа, що підтверджує особистість громадянина, а це:

  • паспорт громадянина України у вигляді книжечки або картки з витягом з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання;
  • військовий квиток (виключно для військовослужбовців строкової служби);
  • тимчасове посвідчення громадянина України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь