A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

булінг Козелянська ЗОШ I-II ступенів

Дата: 08.05.2019 10:47
Кількість переглядів: 435

Явище булінгу надзвичайно поширене в сучас­ній школі, спеціалісти з різноманітних сфер багато роблять для того, щоб запобігати знущанню та своєчасно усунути його, але про цю проблему іноді замовчують, не афішують випадки знущань, її не прийнято обговорювати вслух. За таких умов проблема не ліквідується, а навпаки набуває більших обсягів і жорстокіших проявів.

Шкільний булінг за своєю при­родою є складним, системним та комплексним соціально-психологічним явищем, яке розвивається в ситуації ворожості, конфліктності, страху. З метою протидії явищу «булінг» 06.05.2019 року головний спеціаліст Недригайлівського бюро правової допомоги Вадим Терещенко зустрівся з учнями та вчителями Козелянської ЗОШ I-II ступенів, вручив буклети з вище вказаної тематики. У процесі лекції, головний спеціаліст бюро презентував фільм про наслідки «булінгу».

Довідково:

Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смт Недригайлів, Сумська область, тел.5-25-28, 5-25-29 з територіальним обслуговуванням смт. Недригайлів, Недригайлівський район.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь