Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

У пам'ять про героїзм та патріотизм наших предків

Дата: 09.05.2019 13:41
Кількість переглядів: 489

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!.. Минають роки, десятиліття, змінюється обличчя планети, а з ним життя людства, його думки, мрії… Чим далі за історичним небокраєм «ховаються» вогненні роки війни, тим величнішим постає героїчний подвиг нашого народу.

9травня у селі Вільшана відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги. Привітати ветеранів і жителів села з найвеличнішим святом – Днем Перемоги прийшли сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В., голова Вільшанської первинної організації ветеранів Скляренко В.М..Провів громадську панахиду настоятель Михайлівського церкви отець Анатолій .
У своїх зверненнях, гості відмітили що сувора правда війни залишиться у пам’яті нащадків назавжди. Впродовж мітингу лунали тематичні пісні, учні школи декламували вірші.
На мить усі завмерли у скорботній хвилині мовчання. Мітинг завершився, і учасники мітингу пройшли до пам’ятного знаку загиблих та поклали квіти.

Цього ж дня святкові заходи відбулися на території всіх сіл Вільшанської сільської ради, під час яких вшановували пам’ять героїв війни, покладали квіти до пам’ятників, братських могил, місць поховань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь