A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

У пам'ять про героїзм та патріотизм наших предків

Дата: 09.05.2019 13:41
Кількість переглядів: 460

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!.. Минають роки, десятиліття, змінюється обличчя планети, а з ним життя людства, його думки, мрії… Чим далі за історичним небокраєм «ховаються» вогненні роки війни, тим величнішим постає героїчний подвиг нашого народу.

9травня у селі Вільшана відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги. Привітати ветеранів і жителів села з найвеличнішим святом – Днем Перемоги прийшли сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В., голова Вільшанської первинної організації ветеранів Скляренко В.М..Провів громадську панахиду настоятель Михайлівського церкви отець Анатолій .
У своїх зверненнях, гості відмітили що сувора правда війни залишиться у пам’яті нащадків назавжди. Впродовж мітингу лунали тематичні пісні, учні школи декламували вірші.
На мить усі завмерли у скорботній хвилині мовчання. Мітинг завершився, і учасники мітингу пройшли до пам’ятного знаку загиблих та поклали квіти.

Цього ж дня святкові заходи відбулися на території всіх сіл Вільшанської сільської ради, під час яких вшановували пам’ять героїв війни, покладали квіти до пам’ятників, братських могил, місць поховань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь