A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

55 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ СТЯГНУЛИ З БОРЖНИКІВ НА СУМЩИНІ

Дата: 10.05.2019 15:05
Кількість переглядів: 358

З початку 2019 року на користь дітей Сумщини завдяки санкціям ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуваєбуло стягнуто 55 мільйонів гривень. Тимчасові обмеження, передбачені чинним законодавством, продовжують захищати права дітей.

Так, на Білопільщинібатько заборговав повнолітній доньці Олександрі аліменти, призначені на період навчання дівчинки. Після того, як державним виконавцем були винесені постанови про обмеження прав чоловіка, він негайно сплатив всю суми заборгованості, яка сягнула 11 тисяч гривень.

А у Кролевецькому районі батько Катерини хоч і накопичив невелику суму боргу по аліментах, фахівцями юстиції все одно по відношенню до чоловіка також були застосовані заходи примусу. Неплатника внесли до Єдиного реєстру боржниківhttps://erb.minjust.gov.ua/, були винесені постанови про встановлення тимчасового обмеження у праві керування транспортними засобами, володіння зброєю, полювання та виїзду за межі України, а також накладено арешт на все рухоме та нерухоме майно громадянина. Тож, боржнику нічого не залишалось як погасити всю суму заборгованості – понад 5 тисяч гривень.

Аналогічні обмеження були застосовані й державним виконавцем на Глухівщині по відношенню до батька Дарії, який заборгував дівчинці 10 тисяч гривень аліментів. Щоб уникнути подальшим проблем, чоловік все ж таки сплатив всю суму боргу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь