A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

СУМСЬКА МАЛЕЧА МАНДРУВАЛА КРАЇНОЮ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ

Дата: 13.05.2019 15:06
Кількість переглядів: 355

Фахівці юстиції, впроваджуючи ініційований Мін’юстом загальнонаціональній правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!»завітали до Сумської дитячої бібліотеки № 14, де відбулася презентація літературного альманаху «Силою матерів тримається світ», присвячений Дню матері.

З метою правової обізнаності малечі правники запропонували дітям подорож країною знань. За допомогою спеціальної карти «Права дитини» спеціалісти юстиції детально розповіли присутнім про їх права, а саме про право на життя, піклування та любов, повноцінне харчування, медичну допомогу, освіту, відпочинок, захист від насильства тощо. До речі, завдяки яскравим ілюстраціям діти закріплювали отриману інформацію не тільки за допомогою словесно-логічногомислення, а й образного – пам’яті на уявлення.

Окремим пунктом призначення правової подорожі стала станція «Протидія булінгу». Фахівці юстиції акцентували увагу малечі на видах цькування, відповідальності, передбаченої за скоєння булінгу, та на загальних правилах протидії такому ганебному явищу (з більш детальною інформацію можна ознайомитись за посиланням – http://pravo.minjust.gov.ua/#YaK_PROTIDIYaTI_BULINGU).

Відверті посмішки та безліч питань від школярів, які не залишилися без відповідей, стали приємною винагородою для працівників управління юстиції Сумщини та черговим доказом, що такі правові зустрічі є актуальними.

Юстиція – відкрита для людей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь