A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ НА ФЕСТИВАЛІ «ВСІ РАЗОМ ЗА СІМ’Ю» ІНФОРМУВАЛИ ГРОМАДЯН ПРО #ВідповідальнеБатьківство

Дата: 15.05.2019 15:14
Кількість переглядів: 321

Фахівці юстиції Сумщини в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» долучилися до фестивалю «Всі разом за сім’ю», який відбувся в місті Конотоп та був присвячений сімейним цінностям та традиціям.

Чудовий настрій та сонячна погода супроводжували присутніх впродовж всього заходу. Кориснимий доречними стали в нагоді містянам правові знання від спеціалістів юстиції Сумщини, які в межах ініційованої Мін’юстом кампанії «Відповідальне батьківство» розповідали громадянам як отримати податкову знижку на розвиток дитини, про суттєві обмеження до неплатників аліментів, передбачені законом #ЧужихДітейНеБуває, а також про послугу #МуніципальнаНяня.

Крім того, акцентували увагу правники на протидії домашньому насильству. Громадянам роз’яснювався алгоритм дій в разі, якщо така ганебна ситуація виникне з ними чи вони стануть свідками насильства. До речі, у випадку домашнього насильства одразу необхідно викликати поліцію за номером 102, а також звернутися на «гарячу лінію» за номером 116-123, яка працює цілодобову та безкоштовно в межах України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь