A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

27 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЗА НЕСПЛАТУ АЛІМЕНТІВ ПОНАД 1 РІК

Дата: 15.05.2019 15:16
Кількість переглядів: 303

Завдяки санкціям ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває, який передбачає накладання на боржників тимчасових обмежень, з початку 2019 року на користь дітей Сумщини було стягнуто понад 55 мільйонів гривень.

Так, на Глухівщині батько хлопчика Максима більше1 року не сплачував аліменти. Задля відновлення прав дитини державним виконавцем були внесені відомості про чоловіка до Єдиного реєстру боржників erb.minjust.gov.ua, накладено арешт на все рухоме й нерухоме майно боржника та винесено обмежувальні постанови у праві керування транспортними засобами, володіння зброєю, полювання та виїзду за межі України. Через те, що заборгованість по аліментах в розмірі 21 тисячі гривень складала понад 1 рік,фахівці юстиції наклали на мешканця Глухівщини ще й штраф у розмірі 20% від суми боргу, сума якого склала більше ніж 4 тисячі гривень, а виконавчій збір перебільшив 2 тисячі гривень.

Варто зазначити, що з метою усунення подальших проблем від дії санкцій закону #ЧужихДітейНеБуває боржник сплатив всю суму боргу, штраф та виконавчий збір, а це близько 27 тисяч гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь