Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

АБИ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ОНУЧКУ, МЕШКАНКА СУМЩИНИ СТЯГУЄ АЛІМЕНТИ З ВЛАСНОЇ ДОНЬКИ

Дата: 21.05.2019 08:58
Кількість переглядів: 367

Мати стягує аліменти зі своєї доньки на користь її доньки – саме такими іноді бувають життєві обставини. Вирішити незвичайні та складні ситуації зі стягнення аліментів фахівцям юстиції допомагаютьсанкції закону #ЧужихДітейНеБуває.

Так, на Лебединщинібабуся змушена стягувати аліменти на користь своєї онуки з жінки, яка заборгувала майже 14 тисяч гривень. Застосувавши до боржниці заходи примусу, спеціалісти юстиції з арештованого ними рахунку перерахували дитині необхідну суму.

Проте, матір не вчилася на власних помилках та надаліне сплачувала аліменти, у зв’язку з чим заборгованість по аліментах сягнула 10 тисяч гривень. Щоб розбуркати неплатницю,працівники виконавчої служби наклали арешт на майно і кошти боржниці та винесли постанови про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання, що передбачено пакетом законів #ЧужихДітейНеБуває. Після цього жінка все ж таки сіла за стіл переговорів та знайшла порозуміння зі стягувачкою – своєю матір’ю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь