Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАХОДИ ПРИМУСУ ЯК КРОК ДО ПРОБУДЖЕННЯ СУМЛІННЯ

Дата: 22.05.2019 10:21
Кількість переглядів: 334

90 + 45 + 9 в тисячах гривень – так збільшувалася сума заборгованості по аліментах сумчанина Юрія упродовж 3 років несплати.

Чоловік, ухиляючись від сплати аліментів власнимдітям, окрім боргу в понад 90 тисяч гривень отримав ще й штраф у розмірі 50% від суми заборгованості та виконавчий збір– більше ніж 9 тисяч гривень, що передбачено санкціями закону #ЧужихДітейНеБуває.

Крім того, в межах чинного законодавства на майно і кошти боржника було накладено арешт та винесено постанови про тимчасові обмеження у праві виїзду за кордон,користування транспортними засобами, користування зброєю та полювання. Також державний виконавець склав стосовно неплатника адміністративний протокол про адміністративне правопорушення щодо відпрацювання чоловіком на суспільно-корисних роботах.

Вищезазначені заходи примусупробудили сумління батька й він згадав, що в нього є діти, які потребують піклування, уваги, виховання та й матеріально-фінансового забезпечення. В решті решт чоловік сплатив всю суму боргу, а це понад 140 тисяч гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь