A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ДОКУМЕНТИ ПРО НАРОДЖЕННЯ ОТРИМАЛИ І СИН, І МАМА

Дата: 24.05.2019 08:58
Кількість переглядів: 332

Особлива увага у наданні правових послуг громадянам ромської національності приносить радісні події.

Реєструючи народження хлопчика Арсена ромської національності, працівники юстиції Сум звернули увагу, що у його мами відсутня державна реєстрація народження. Отож, молодій жінці було надано правову допомогу, результатом якої і стала видача Свідоцтва про народження.

Ось так працівники Сумського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану подарували родині ромів подвійне свято: відтепер у маленького Арсена та його матері є перші офіційні документи – свідоцтва про народження.

До речі, юстиція Сумщини продовжує видавати свідоцтва про народження у пологових будинках, а також здійснює оформлення місця проживання немовлят. Це перші і вже такі звичні кроки до повноцінного упровадження електронної системи Е-малятко, яка незабаром має повноцінно запрацювати в Україні. У найближчій перспективі йдеться не тільки про реєстрацію місця проживання, отримання допомоги при народженні дитини, а й реєстрацію народження дитини в електронній системі охорони здоров'я, реєстрацію дитини як члена сім'ї, який сплачує податки, видачу посвідчень батькам багатодітних сімей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь