Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ТИМЧАСОВЕ ОБМЕЖЕННЯ В ПРАВАХ ЯК СПОСІБ ВИХОВАННЯ БОРЖНИКІВ

Дата: 24.05.2019 12:00
Кількість переглядів: 429

Невиконання батьківського обов’язку в котрий раз стало підставою для прийняття спеціалістами юстиції вимушених заходів по відношенню до батька з Глухівщини, який заборгував понад 21 тисячу гривень аліментів.

Чоловік забув про власну дитину й впродовж 6 місяців не сплачував аліментів. Результатом такої невідповідальної поведінки стала заборгованість в розмірі понад 21 тисячі гривень.З метою відновлення прав дитинипрацівниками державної виконавчої служби було винесені постанови, спрямовані на тимчасове обмеження у праві користування зброєю, полювання, керування транспортними засобами та виїзду за межі України, що передбачено ініційованим Мін’юстом законом #ЧужихДітейНеБуває.

         Реалізація даних заходів дозволила фахівцям юстиції відстояти інтереси сина на належні умови проживання – боржник повністю розрахувався та засвоїв, що не слід ухилятися від виконання батьківського обов’язку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь