A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ФЕСТИВАЛЬ «ЧАЙКОВСЬКИЙ-FEST» ПОЄДНАВЛЮБЛЯЧІ СЕРЦЯ

Дата: 27.05.2019 09:11
Кількість переглядів: 309

«Чайковський-Fest» – фестиваль класичної музики, що запалює нові зірки та надихає до творчості, кохання й мрій. Захід, присвячений класичній музиці, став візитівкою не тільки Тростянця, а й усієї Сумської області.

Юстиція Сумщини з приємністю використовує такі локації, щоб подарувати незабутні обряди одруження. Ось і цієї суботи багатолюдний фестиваль у мальовничому місті Тростянець не лише відкрив нові таланти, але й поєднав молоді, люблячі серця – у день проведення заходу у Тростянецькому відділі державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували шлюб дві закохані пари: Руслан і Тетяна та Руслан і Аліна.

Красиві місця Тростянця, який всі називають маленькою Європою на Сумщині, ошатна зала відділу реєстрації – для молодих створено всі умови, щоб реєстрація шлюбу була красивою і неповторною. Одна пара молодят обрала місцем реєстрацію шлюбу зал відділу, а друга– скористалась зручним сервісом від Міністерства юстиції України «Шлюб за добу».

Вітаємо молодят з радісною і щасливою подією – початком сімейного життя.

До речі, за зручними і комфортними послугами пропонуємо звертатися до органів юстиції Сумщини, яка сьогодні готова надавати їх у нових форматах: від одруження за добу до отримання послуг, пов?язаних з народженням дитини, завдяки ініційованому законопроекту «Електронне малятко».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь