A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Свято останнього дзвоника

Дата: 24.05.2019 14:47
Кількість переглядів: 373

24 травня у закладах освіти Вільшанської ОТГ пролунав «останній дзвінок»  завершився навчальний рік. Це день важливий для кожного з нас, цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

За доброю традицією, привітав учнів, педагогів та батьків із закінченням навчального року, Вільшанський сільський голова Михайло Мельніков, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Олександр Токаренко.

На урочистій лінійці було відзначено обдарованих дітей, які захищали честь Вільшанської громади в інтелектуальних змаганнях, показали високий рівень знань не тільки в процесі навчання, а й в районних, обласних олімпіадах, конкурсах, змаганнях

Це особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях, амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь