A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

60 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ТА ОБМЕЖЕННЯ ПРАВ – ВАРТІСТЬ НЕНАЛЕЖНОГО ВИКОНАННЯ БАТЬКІВСЬКОГО ОБОВ’ЯЗКУ

Дата: 30.05.2019 10:32
Кількість переглядів: 365

Відсутність відповідальності привиконанні своїх батьківських обов’язків, вкотре призвела до здійснення фахівцями юстиції Сумщини дієвих заходів з відновлення прав дитини, що передбачено ініційованим Міністерством юстиції України пакетом законів#ЧужихДітейНеБуває

Так, сумчанин  Роман заборгував своєму синові понад 60 тисяч гривень та не мав на меті їх віддавати. Корективи в його плани внесли правники юстиціїколи наклали арешт намайно й кошти боржника та винесли постанови про тимчасові обмеження в праві виїзду за кордон, користування транспортними засобами, зброєю та в праві на полювання. Такий перелік мотивуючих заходів став для неплатника аліментів неприємною новиною та значно погіршував його повсякденне життя. Намагаючись налагодити колишній комфорт і повернути безперешкодне використання своїх обмежених прав, чоловіквсе ж таки сплативвсю заборгованість перед хлопцем.

Вже вкотре завдякизакону#ЧужихДітейНеБуває відновленоправо дитини на належні умовижиття та розвитку. Працівники юстиції Сумщини не зупиняються ні на крок та продовжують боротьбу з особами, які ухиляються від виконання своїхбатьківських обов’язків. До речі, на користь дітей Сумщини з початку 2019 року було стягнуто понад 61 мільйон гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь