A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Прощавай садочок!

Дата: 03.06.2019 09:03
Кількість переглядів: 557

Дитячий садок – це Країна вічного дитинства. Але проходять роки, підростають діти і вихователі проводжають їх у самостійне шкільне життя. Так , 31 травня 2019 року , прощалися із садочком вихованці Вільшанського дошкільного навчального закладу дитячого садка «Ромашка». Свято було організоване у стилі «Стиляг».  Гарно прибрана зала, схвильовані гості, діти та вихователі у вишуканому вбранні- усе це створювало святкову та зворушливу атмосферу.

Діти співали про своє щасливе дитинство , про улюблених вихователів, танцювали стильні танці разом з вихователями та мамами.

  Пісня- привітання від батьків була найкращою подякою для вихователів.

Вітали випускників і найменші вихованці дитсадка. Вони  розповідали для них віршики із побажаннями та виконали пісеньку «Якщо буде вільний час»

На святі були присутні  почесні гості: Вільшанський сільський голова Мельников М.В. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Вільшанської сільської ради Токаренко О.І. Вони привітали випускників зі святом. Побажали їм цікавого навчання, вміння та  старання , а також подарували  випускникам подарунки.

Теплими словами привітала своїх вихованців в.о. завідуючої ДНЗ Тіщенко О.І., яка щиро побажала дітям знайти своє місце в житті, добра , успіху та нагородила їх дипломами про закінчення дитячого садка.

Яскравим і незабутнім став хвилюючий момент де в пам?ять про дошкільне дитинство діти, загадавши свої найзаповітніші мрії, відпустили в небо свої повітряні кульки

Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя. Тож побажаємо їм успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб їхнє батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь