A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«Дитинства чисте джерело»: цикл заходів до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 03.06.2019 10:40
Кількість переглядів: 499

«Мені здається, що одна з найбільших удач

у житті людини – щасливе дитинство»

Агата Крісті

 

У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу та оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в закладах культури  Вільшанської сільської ради були проведені такі заходи:

В Деркачівському  сільському  будинку  культури відбувся дитячий футбольний матч, цікавими  та змістовними  були спортивні змагання (перетягування  канату, стрибки на скакалках, змагання з настільного тенісу).

Комишанська сільська бібліотека провела бібліо-пікнік «Веселися, грай і книжечки читай».Пд час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні задачі,  розшифровували таємниці лабіринту та здійснили пошук скарбів, малюнки на асфальті «Веселкове дитинство».

Свято закінчилося смачною польовою кашею та солодощами. Приємно, що діти отримали від ігор море задоволення і незабутніх відчуттів.

День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь