A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

64 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ – ОПЛАТА ЗА НЕВИКОНАННЯ СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ

Дата: 03.06.2019 13:25
Кількість переглядів: 338

Сумлінність щодо виконання батьківського обов’язку не завжди присутня у сучасному суспільстві. В таких випадках з метою пробудження відповідальності у батьків,фахівці юстиції Сумщини вимушені застосовувати різноманітні заходи впливу, обумовлені ініційованим Міністерством юстиції України законом#ЧужихДітейНеБуває.

ВБуринському районі державні виконавці застосували до боржника, який протягом тривалого часу ухилявся від сплати аліментів власній дитині та накопичив борг у розмірі 64 тисяч гривень, санкції, передбачені чинним законодавством.Так, після накладення арешту на рухоме та нерухоме майно чоловіка, застосування до нього обмежувальних постанов у праві виїзду за межі України, полювання, користування зброєю та керування транспортними засобами, працівники юстиції склали протокол про адміністративне правопорушення щодо відпрацювання мешканцем Буринщини на суспільно корисних роботах.

Таке положення справ не аби як зачепило боржника і він вирішив виплатити всю заборгованість перед дитиною – 64 тисячі гривень.

Отже, новели закону #ЧужихДітейНеБуває вкотре допомогли розв’язати проблемумаленькогогромадянина та не втратитийого віру у справедливість. До речі, сьогодні такий вид примусу, як суспільно корисні роботи, є важливим елементом боротьби з невідповідальністю та байдужістю батьків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь