Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ 20 БОРЖНИКІВ ПРАЦЕВЛАШТУВАЛИСЯ ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ ЮСТИЦІЇ ТА СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 06.06.2019 10:22
Кількість переглядів: 342

Результати Меморандуму, який був підписаний в січні 2019 року між Міністерством юстиції України та Державною службою зайнятості, продовжують підтверджувати успішну співпрацю установ – завдяки співробітництву працевлаштовані 20 боржників. 

«Даний меморандум було підписано задля сприяння зайнятості боржників, в тому числі, з виплати аліментів. Наразі в Сумській області завдяки співпраці юстиції та служби зайнятості були працевлаштовані 20 боржників, з них 9 – аліментників. Це чудовий результат. Потрібно розуміти, що працевлаштування боржників не є прямим обов’язком державної виконавчої служби. Це ще одна додаткова функція, яку на себе Мін’юст взяв добровільно, щоб допомогти таким громадянам знайти роботу та певним чином соціалізуватись», - розповідає керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун.

Вона зазначає, що протягом дії Меморандуму фахівцями юстиції Сумщини постійно надавалися консультації боржникам, які не працюють та не отримують доходів, що і сприяло працевлаштуванню певних осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь