A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

МАЙЖЕ 100 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ ПОДАРУВАВ МЕШКАНЕЦЬ СУМЩИНИ СВОЇЙ ДИТИНІ НА ПОВНОЛІТТЯ

Дата: 10.06.2019 14:03
Кількість переглядів: 339

Мешканець Шосткинщини, заборгувавши сину майже 100 тисяч гривень аліментів, згадав про дитину лише під дією санкцій ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває.

Так, відповідно до чинного законодавства, державний виконавець вжив стосовно чоловіка ряд примусових заходів, зокрема наклав арешт на все рухоме й нерухоме майно неплатника, оголосив в розшук транспортний засіб, належний боржнику, а також виніс постанови про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання. Внаслідок вжитих дій, батько сплатив на користь хлопчика 92 тисячі гривень аліментів.

«Мешканець Шосткинщини близько 1 року не сплачував сину аліменти. Відновлення прав Ярослава фахівці юстиції забезпечили саме на його повноліття – під дією примусових заходів чоловік, дбаючи, на жаль, виключно про власний комфорт, мусив сплатити всю суму заборгованості, а це майже 100 тисяч гривень», - зазначає керівник обласної юстиції Ірина Свистун.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь