A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ДО РОЗВАГ У ТАБОРІ Й ПРО СЕРЙОЗНІ ТЕМИ – ПРОТИДІЮ БУЛІНГУ

Дата: 10.06.2019 16:35
Кількість переглядів: 383

В Україні розпочалися літні канікули, під час яких дозвілля дітей переміщується зі шкільного простору до таборів, майданчиків, парків та інших місць масового відпочинку. Варто зазначити, що в цей період тема протидії булінгу в дитячих колективах залишається актуальною.

Так, впроваджуючи правопросвітницький загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО», фахівці юстиції Сумщини завітали до малечі, яка перебуває на відпочинку в дитячому таборі «Ровесник» задля інформування підростаючого покоління щодо важливої теми – протидії цькуванню. Враховуючи вікові особливості присутніх, правники разом з дітьми дали визначення поняттю булінг, його видам та опрацювали алгоритм дій в разі виникнення такої ганебної ситуації.

До речі, наразі, коли сучасну людину, зокрема дитину, важко уявити без гаджетів, а роль інтернету неможливо переоцінити, особливу увагу у підростаючого покоління викликаєкібербулінг. У зв’язку з цим фахівці юстиції окремо зупинились на цьому явищі та наголосили малечі на відповідальності за скоєння цькування – штрафі від 850 до 1700 гривень або громадських роботах від 20 до 40 годин. Якщо ж насильство вчинить дитина у віці до 16 років – відповідатимуть його батьки або особи, що їх заміняють. До них будуть застосовані штрафні санкції від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 20 до 40 годин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь