A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

22 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО ЗАРПЛАТІ СТЯГНУЛИ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

Дата: 11.06.2019 12:59
Кількість переглядів: 372

З початку 2019 року державними виконавцями Сумщини стягнуто майже 22 мільйони гривень заборгованості по заробітній платі з несумлінних роботодавців області.

«Державна виконавча служба Сумщини приділяє велику увагу питанню ліквідації заборгованостей з виплати заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. З початку 2019 року ми забезпечили погашення21 мільйона 700 тисяч гривень заборгованості, завдяки чому 789 працівників нарешті отримали зароблені ними кошти, - підкреслює керівник обласної юстиції Ірина Свистун.- Варто зазначити, що левова частка цих коштів належить працівникам ПАТ Сумське НВО – майже 19 мільйонів гривень, а також КП ШКЗ «Зірка» – 1,3 мільйона гривень та ДП «Попівський експериментальний завод» – понад 700 тисяч гривень».

Очільниця юстиції також зазначила, що на Сумщині діє ініційована Міністерством юстиції України кампанія зі стягнення заборгованості по зарплаті, завдяки чому було створено Регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень щодо стягнення заборгованостей по зарплаті. До речі, така форма роботи дозволила сконцентруватисяна виконавчих провадженнях, які потребують особливої уваги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь