A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

22 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО ЗАРПЛАТІ СТЯГНУЛИ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

Дата: 11.06.2019 12:59
Кількість переглядів: 374

З початку 2019 року державними виконавцями Сумщини стягнуто майже 22 мільйони гривень заборгованості по заробітній платі з несумлінних роботодавців області.

«Державна виконавча служба Сумщини приділяє велику увагу питанню ліквідації заборгованостей з виплати заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. З початку 2019 року ми забезпечили погашення21 мільйона 700 тисяч гривень заборгованості, завдяки чому 789 працівників нарешті отримали зароблені ними кошти, - підкреслює керівник обласної юстиції Ірина Свистун.- Варто зазначити, що левова частка цих коштів належить працівникам ПАТ Сумське НВО – майже 19 мільйонів гривень, а також КП ШКЗ «Зірка» – 1,3 мільйона гривень та ДП «Попівський експериментальний завод» – понад 700 тисяч гривень».

Очільниця юстиції також зазначила, що на Сумщині діє ініційована Міністерством юстиції України кампанія зі стягнення заборгованості по зарплаті, завдяки чому було створено Регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень щодо стягнення заборгованостей по зарплаті. До речі, така форма роботи дозволила сконцентруватисяна виконавчих провадженнях, які потребують особливої уваги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь