A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗА ДОСВІДОМ ТА КОРИСНИМИ ПОРАДАМИ: ДО ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ ЗАВІТАЛИ СТУДЕНТИ

Дата: 12.06.2019 16:10
Кількість переглядів: 344

Фахівці юстиції Сумщини провели для студентів місцевих вишів цикл заходів, спрямованих на популяризацію професії правника серед університетської молоді та задля створення умов відкритості й прозорості.

Під час зустрічей молоде покоління дізналося про особливості роботи державних виконавців, вчилося перевіряти відомості в Єдиному реєстрі боржників https://erb.minjust.gov.uaта користуватися системою електронних торгів арештованим майном СЕТАМ. Також майбутні юристи ознайомились з роботою нотаріату, зокрема спеціалісти юстиції розповіли про правове регулювання діяльності нотаріату та як стати нотаріусом, помічником нотаріуса чи консультантом державної нотаріальної контори. Крім того, наголоси правники й на запобіганні корупції в навчальному середовищі та в державних органах.

Приємним бонусом для юнаків та дівчат стали екскурсії до сучасних офісів європейського зразка «OpenSpace» та Центру виконання рішень, де студенти спробували себе в ролі відвідувачів та працівників установ.

Варто зазначити, що особливу увагу у молоді викликав Центр виконання рішень. Майбутні спеціалісти відчули комфортність умов отримання великого спектра послуг у сфері примусового виконання рішень, зокрема прийомуй видачі виконавчих документів та документів виконавчого провадження за принципом екстериторіальності в межах області, попередньої перевірки документів на відповідності законодавству, надання сторонам виконавчого провадження відомостей з Автоматизованої системи виконавчого провадження в межах всієї України, а також багато іншого.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь