A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЧЕРГОВИЙ УРОК СУСПІЛЬНО КОРИСНИМИ РОБОТАМИ

Дата: 14.06.2019 13:14
Кількість переглядів: 388

Захист прав та інтересів дитини завжди був одним із пріоритетних напрямків діяльності юстиції, тому що турбота про підростаюче покоління –основна стратегія у створенні міцної та правової країни. Одним із проявів такого піклування є ініційований Мін’юстом пакет законів #ЧужихДітейНеБуває.

На жаль, випадків безвідповідального батьківства на сьогоднішній день вистачає, винятком не стала йТростянеччина, де чоловік ігнорував наявність у нього дитини та не сплачував аліменти на її утримання.Це призвело до накопичення боргу у розмірі 18 тисяч гривень.

Заходами, які були направлені на виховання у неплатника батьківських почуттів, стали передбачені законом обмежувальні норми, зокрема накладений арешт на майно та кошти чоловіка, встановлено тимчасові обмеження у праві виїзду за кордон, керування транспортними засобами, полювання, користування зброєю. Не отримавши позитивної реакції на застосовані засоби примусу, правники юстиції були змушені скласти та подати до суду постанову за фактом адміністративного правопорушення. Не бажаючи працювати на суспільно корисних роботах, чоловік відступив та змінив своє відношення до дитини. Мешканець Тростянеччинивсе ж таки влаштувався на роботу та сплатив всю суму заборгованості.

Виховання є мистецтвом, яке вдосконалюється багатьма поколіннями.Завдання суспільства - створити всі необхідні умови для розвитку підростаючого покоління.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь