A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ ЗУСТРІЧАЄ БОРЖНИКІВ З ПОДОРОЖЕЙ

Дата: 18.06.2019 15:08
Кількість переглядів: 289

Деякі батьки, не бажаючи брати участь у житті власних дітей, намагаються знаходитись якомога далі від них, сподіваючись, що відстань допоможе уникнути клопоту, пов’язаного з вихованням їхніх чад. Новели закону #ЧужихДітейНеБуває допомагають зменшити таку відстань, та нехай і в примусовому порядку, пробудити спогади про найрідніших людей.

Сумчанин, тікаючи від виконання батьківського обовязку, виїхав на 2 роки за кордон, тим самим сподіваючись, що тягар по сплаті аліментів його більше не потурбує. Безпечне життя батька було припинено, коли він повернувся додому та дізнався, що правниками юстиції Сумщини були застосовані примусові заходи з метоюпогашення його заборгованості перед сином.

Розплатою за байдужість до дитини стали накладені на боржника тимчасові обмеження в праві виїзду за кордон, користування транспортними засобами, користування зброєю та правом на полювання.Батька не оминули й фінансові санкції, а саме: штраф у розмірі 30%, який був застосований за несплату аліментів впродовж 2 роківта сягнувпонад 6 тисяч гривень, а також виконавчий збір на користь держави у розмірі більше 2 тисяч гривень.

Вкотре юстиція Сумщини не була осторонь та допомогла у вирішенні складних сімейних непорозумінь. Завдяки професійним діямїї працівниківта того дискомфорту, який був внесений у життя чоловіка санкціями, була сплачена заборгованість перед хлопцем, що становила понад 21 тисячу гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь