A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

МАЙНО БОРЖНИКА ПО АЛІМЕНТАХ ПІШЛО З МОЛОТКА

Дата: 19.06.2019 11:11
Кількість переглядів: 302

 

На Сумщині майно чоловіка пішло з молотка на електронних торгах «СЕТАМ» в рахунок погашення заборгованості по аліментах.

Санкції ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває стоять на сторожі прав дітей і вкотре доводять, що проблема несплати аліментів не залежить від майнового стану боржника, його місця проживання, роботи.

Мешканець Буринського району впродовж тривалого часу не сплачував своєму синові аліменти та накопичив перед дитиною великий борг. Крапку в питанні несплати коштів поставили державні виконавці.

«Після досягнення хлопчиком повноліття, він вже й не сподівався отримати кошти, які перед ним заборгував батько. На допомогу у відновленні прав юнака прийшли новели чинного законодавства, завдяки яким борг перед дитиною не зникає з часом. Так, неплатникааліментів обмежили у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю. Крім того, на все рухоме та нерухоме майно боржникафахівці юстиції наклали арешт. На днях завдяки електронним торгам «СЕТАМ» державні виконавці за 4,5 тисячі гривень реалізувалиописане майно чоловіка, а саме 2 холодильні камери. Кошти від продажу лотів хлопчик отримав в повному обсязі», - розповіла очільниця юстиції Сумщини Ірина Свистун.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь