A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА – ОСНОВНІ СКЛАДОВІ ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

Дата: 19.06.2019 16:13
Кількість переглядів: 353

Дитина, як і кожна людина у суспільстві, має свої права. Деякі надаються їй від народження, деякі набуваються протягом життя, але ті й інші потребують визнання та захисту. Нерідко, через довірливість та необізнаність малечі, їх права порушуються, тому сьогодні як ніколи актуальним є проведення заходів, спрямованих на правову освіту підростаючого покоління.Саме такізаходи проводяться фахівцями юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Відвідавши міську бібліотеку, правники юстиції провели зустріч з учнями однієї зі шкіл, під час якої в цікавій ігровій формі розповіли про права дитини, способи їх захисту та поняття булінгу. В ході бесідибуло наголошено на недопущенні цькування, протидії булінгута відповідальності за його вчинення.

Для практичного розуміння наданої інформації, правники запропонували присутнім провести імітацію судового засідання. Завдяки неформальному заходу учні познайомились зетапами судового процесу, його учасниками та значенням у захисті порушених прав.Серйозне відношення до поставленого завдання та радість в очах за вдалі спроби – результат добре засвоєної інформації, якудіти отримали в ході зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь