A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ТВОРЧІСТЬ ЯК ОСНОВНИЙ ЕЛЕМЕНТ ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ

Дата: 19.06.2019 16:32
Кількість переглядів: 326

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮПРАВО!» впевнено прямує до своєї мети – формуванню юридичної обізнаності та правової культури громадян країни. На своєму шляху значну увагуправники приділяють і наймолодшому населенню держави, створюючи для них доступні форми та методи для сприйняття та засвоєння інформації. Прикладом такої діяльності є проведення конкурсу малюнків, присвяченого Дню захисту дітей,ініційованого Координаційною радою молодих юристів при Міністерстві юстиції України.

В ході конкурсу завданням малечі було висвітлення власної думки з приводу їхніх правових можливостей.На перший поглядзавдання здається складним, але кількість робіт, яка надійшла для участі у конкурсі, а саме 100 малюнків, засвідчила протилежне – діти вже в такому юному віці розуміють та знають свої права та обов’язки.

Конкурсна комісія юстиції Сумщиниразом з Координаційною радою молодих юристів областіпривітали переможців та побажали їм творчого натхнення й нових перемог. Також малечі були вручені подарунки та грамоти, які мотивуватимуть школярів працювати з більшою наполегливістю та завзятістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь