A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«СЕТАМ» РЕАЛІЗУЄ МАЙНО ПІДПРИЄМСТВ-БОРЖНИКІВ СУМЩИНИ

Дата: 21.06.2019 14:13
Кількість переглядів: 365

Конституцією України передбачені та гарантуються громадянам права, які необхідні їм для повсякденного життя, зокрема право на працю та її гідну оплату. Іноді трапляються випадки коли такі права порушуються несумлінними роботодавцями, завдання юстиції – відновити їх.

В Сумах в результаті припинення своєї діяльності державне підприємство «Сумиспирт» не сплатило працівникам значну суму коштів по заробітній платі. З метою захисту трудових прав робітників, фахівці юстиції Сумщини здійснили опис й арешт рухомого майна заводу, після чого передали його представникам системи електронних торгів «СЕТАМ» для реалізації в рахунок погашення заборгованості по зарплаті працівників «Сумиспирт». Під час торгів майном підприємства-боржника 2 металево-бетонні плити були реалізовані за 10 тисяч гривень. Отриманні від продажу кошти направлені на погашення боргу.

До речі, саме торги через електронну систему «СЕТАМ» є запорукою прозорого процесу в питаннях відновлення прав громадян. Головна їх перевага – прозорість, доступність та відкритість.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь