Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

БАГАТОДІТНИЙ БАТЬКО ЗАБОРГУВАВ ДОНЬКАМ 25 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ

Дата: 21.06.2019 14:14
Кількість переглядів: 381

В Білопільському районі Сумщини багатодітний батько впродовж декількох років не сплачував донькам аліменти та накопичив борг в розмірі майже 25 тисяч гривень. Згадати про свій батьківський обов’язок чоловіка змусили санкції ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває.

«Відновити економічні права Вікторії, Дарини та Христини вдалося завдяки обмеженням мешканця Білопільського району в праві виїзду за кордон, керування транспортирними засобами, полювання та користування зброєю. Дізнавшись про це, чоловіку нічого не залишалось як сплати всю суму боргу, яка становила майже 25 тисяч гривень, - розповіла очільниця юстиції Сумщини Ірина Свистун. - Своєрідні важелі впливу в вигляді обмежень, передбачені чинним законодавством, допомагають державним виконавцям боротися зі злісними неплатниками аліментів».

До речі, з початку 2019 року на користь дітей, які мешкають в Сумській області, вже стягнуто 70 мільйонів гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь