Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НЕВИХОВАННЯ ДИТИНИ ЯК ПРИВІД ДЛЯ ПОПОВНЕННЯ СПИСКУ ДОШКИ ГАНЬБИ

Дата: 02.07.2019 14:57
Кількість переглядів: 361

Розлучення стає результатом згаслих почуттів один до одного, втрати спільних поглядів на шлюб та ведення домашнього господарства. Часто, у колишнього подружжя залишається єдиний привід для підтримання дружніх стосунків – виховання дитини, яка потребує уваги та піклування обох батьків. 
Для мешканця Лебединського району розлучення з дружиною стало причиною невиконання батьківського обов’язку та накопичення боргу перед своєю донькою у розмірі понад 28 тисяч гривень. Нагадати батькові про дитину довелося правникам юстиції Сумщини. На боржника були складені постанови про встановлення тимчасових обмежень у праві полювання, користування зброєю, виїзду за кордон та у праві керування транспортними засобами, а також накладений арешт на майно та банківські рахунки. Вище зазначені санкції та небажання чоловіка знаходитись у Єдиному реєстрі боржниківhttps://erb.minjust.gov.ua/ змусили його в повному обсязі погасити заборгованість. 
Вкотре, ініційовані Міністерством юстиції України новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває допомогли дитині, яка постраждала від батьківської байдужості, нагадати про себе та захистити свої права.
З початку 2019 року на Лебединщині на користь підростаючого покоління було стягнуто 3,3 мільйона гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь