A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НЕВИХОВАННЯ ДИТИНИ ЯК ПРИВІД ДЛЯ ПОПОВНЕННЯ СПИСКУ ДОШКИ ГАНЬБИ

Дата: 02.07.2019 14:57
Кількість переглядів: 337

Розлучення стає результатом згаслих почуттів один до одного, втрати спільних поглядів на шлюб та ведення домашнього господарства. Часто, у колишнього подружжя залишається єдиний привід для підтримання дружніх стосунків – виховання дитини, яка потребує уваги та піклування обох батьків. 
Для мешканця Лебединського району розлучення з дружиною стало причиною невиконання батьківського обов’язку та накопичення боргу перед своєю донькою у розмірі понад 28 тисяч гривень. Нагадати батькові про дитину довелося правникам юстиції Сумщини. На боржника були складені постанови про встановлення тимчасових обмежень у праві полювання, користування зброєю, виїзду за кордон та у праві керування транспортними засобами, а також накладений арешт на майно та банківські рахунки. Вище зазначені санкції та небажання чоловіка знаходитись у Єдиному реєстрі боржниківhttps://erb.minjust.gov.ua/ змусили його в повному обсязі погасити заборгованість. 
Вкотре, ініційовані Міністерством юстиції України новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває допомогли дитині, яка постраждала від батьківської байдужості, нагадати про себе та захистити свої права.
З початку 2019 року на Лебединщині на користь підростаючого покоління було стягнуто 3,3 мільйона гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь