Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

По-родинному щиро відзначила Вільшана День села

Дата: 15.07.2019 09:16
Кількість переглядів: 952

12 липня на релігійне свято Петра в Павла погода, мов примхлива панянка, гралася то сонечком, то рясним дощем. Однак це не завадило жителям Вільшанської сільської ради поспішити на День села. Де з самого ранку розпочалося дійство присвячене дню мальовничого села Вільшана. Місцеві жителі та гостівід старого до малого, зручно розташувавшись на стадіоні займали місця, щоб повболівати за свої улюблені футбольні команди, малеча бавилася на гойдалках, батутах та великих надувних гірках.
Працювала виїзна торгівля із різноманітними смаколиками та дитячими забавками.
Урочиста частина свята розпочалося в красивому відремонтованому Вільшанському сільському будинку культури із концертної програми, до якої підійшли з творчістю. Готувалися серйозно, адже таке дійство у селян буває раз на рік. На правах господаря відкрив урочистості сільський голова М.
В. Мельніков. Вітаючи односельчан зі святом, бажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту ,наголосив, щотакі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості.

Привітати вільшанців із гарним святом приїздили голова Недригайлівської РДА Панченко С.М., голова Недригайлівської районної ради Нанка І. В., голова громадської організації "Серця Кіборгів" Анатолій Свирид.

Від райдержадміністрації, районної та сільської ради мешканці Вільшани — кращі працівники різних галузей, наймолодший житель села, мати – героїня, наймолодша пара, найстарша пара — отримали грамоти та подяки. Були вручені з нагоди свята і подарунки.
Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан, висловлювали  щиру вдячність і сердечну подяку спонсорам ТОВ «Дружба Нова» за надання фінансової підтримки.
Бажали здоров'я і благополуччя, мирного неба над головою,  подальшого процвітання, успіхів у благородній справі і особистого щастя.

Свої музичні вітання підготували:народний аматорський ансамбль народної пісні"Сузір'я", народний аматорський фольклорний колектив «Візерунок», чоловічий вокальний ансамбль та молодь.
У фойє будинку культури надзвичайно колоритною також була виставка робіт Вільшанських майстринь. Після концерту ведучі запросили вільшанців перейти знову на стадіон де розпочиналися козацькі розваги, велошоу. Переможців чекали грамоти та нагороди ,а ще смачна польова каша.
Коли сонечко вже пішло на спочинок всі присутні до схочу могли  насолодитися  молодіжною концертною програмою, повеселитися на дискотеці яку озвучував  запальний ді-джей.

Справжнім подарунком жителям Вільшани став святковий феєрверк.

Свято вдалося! З легкою втомою селяни задоволенні та щасливі не поспішаючи йшли додому, аби завтра знову приступити до важкої щоденної праці. «Село живее допоки пісня лине». І таки правда. Вільшана – живе село!

 І куди б не закинула нас доля, не забуваймо про свою рідну Вільшану.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь