Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЄДИНИЙ РЕЄСТР БОРЖНИКІВ – ЧЛЕНСТВО У КОЛІ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН

Дата: 12.07.2019 10:04
Кількість переглядів: 414

Розлученнярозпалює ворожнечуміж людьми, які зовсім недавно були переповнені почуттям кохання та захоплення один до одного. Обсяги непорозуміння стають все більшими, а пошук спільної мови все складнішим коли у колишнього подружжя залишаються спільнідіти.

Хлопцю з Лебединщини довелося відчути байдужість рідного батька, який через образи внаслідок розлученнята дефіцит взаєморозуміння з колишньою дружиною не виплачував аліменти. Відсутність позитивної реакції на рішення суду про обов’язкове грошовезабезпечення дитинидопомогла чоловіку накопичити борг у розмірі 15 тисяч гривень. Зухвала поведінка неплатника стала приводом для внесення його даних до списку боржників.Таке членство у колі безвідповідальних громадян стало для батька приниженням і змусило повернутив повному обсязі всю суму несплачених коштів.

Для Міністерства юстиції України батьківська безвідповідальність стала серйозним супротивникому боротьбі за захист прав підростаючого покоління. Здобуватиперемогу правникам допомагають новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває, які вже сприяли у захисті прав не одній родині, адже цьогоріч на Сумщині діти отримали 80 мільйонів гривень аліментів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь