A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЄДИНИЙ РЕЄСТР БОРЖНИКІВ – ЧЛЕНСТВО У КОЛІ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН

Дата: 12.07.2019 10:04
Кількість переглядів: 379

Розлученнярозпалює ворожнечуміж людьми, які зовсім недавно були переповнені почуттям кохання та захоплення один до одного. Обсяги непорозуміння стають все більшими, а пошук спільної мови все складнішим коли у колишнього подружжя залишаються спільнідіти.

Хлопцю з Лебединщини довелося відчути байдужість рідного батька, який через образи внаслідок розлученнята дефіцит взаєморозуміння з колишньою дружиною не виплачував аліменти. Відсутність позитивної реакції на рішення суду про обов’язкове грошовезабезпечення дитинидопомогла чоловіку накопичити борг у розмірі 15 тисяч гривень. Зухвала поведінка неплатника стала приводом для внесення його даних до списку боржників.Таке членство у колі безвідповідальних громадян стало для батька приниженням і змусило повернутив повному обсязі всю суму несплачених коштів.

Для Міністерства юстиції України батьківська безвідповідальність стала серйозним супротивникому боротьбі за захист прав підростаючого покоління. Здобуватиперемогу правникам допомагають новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває, які вже сприяли у захисті прав не одній родині, адже цьогоріч на Сумщині діти отримали 80 мільйонів гривень аліментів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь