A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Підготовка малечі до дорослого життя неповинна обмежуватися певними рамками, а отриманні знання в процесі розвитку мають бути цікавими та доступними. За таким планом діють фахівці юстиції Сумщини, відвідуючи дитячі заклади та інформуючи молоде поколі

Дата: 11.07.2019 12:09
Кількість переглядів: 372

Підготовка малечі до дорослого життя неповинна обмежуватися певними рамками, а отриманні знання в процесі розвитку мають бути цікавими та доступними. За таким планом діють фахівці юстиції Сумщини, відвідуючи дитячі заклади та інформуючи молоде покоління з правових питань.

Вихованці сумських дитсадків зустріли правників з радістю та посмішками на обличчі. Сучасні методи викладу інформації допомагають привернути увагу дітлахів та засвоїти знання про їх права та обовязки.

Сім’я, відпочинок, лікування, навчання, харчування та інші буденні турботи – прояв реалізації прав малечі, що гарантуються державою. Також спеціалісти юстиції наголосили, що на ряду з використанням наданих свобод необхідним є виконання покладених обовязків:старанне навчання, повага до інших, дотримання встановлених законодавством та суспільством норм поведінки.Наприкінці зустрічей маленькі сумчани отримали приємні сюрпризи, які стали нагородою за відповідальне ставлення та активну участь у проведеному заході.

До речі, ознайомитись з кампаніями, впровадженими Міністерством юстиції України в рамках загальнонаціонального право?просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО?!», можна за посиланнямhttps://pravo.minjust.gov.ua/ua/programs

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь