A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Село моє, душі криниця

Дата: 15.07.2019 08:59
Кількість переглядів: 490

  Село – це криниця нашого родоводу, наш дім, наше коріння і доля. Тут живе наше дитинство, це частина  нашого серця. Як приємно прокидатися вранці під спів солов’їв, спостерігати  перед  дощем,  як ластівки літають низько над землею, коли у травні  хрущі над вишнями гудуть  та в тихім надвечір’ї  їжаки навідуються під хатину, щоб поласувати молоком. Можна ще багато приємного говорити про село, але на часі  День свято села у рідній  Деркачівці, яке відсвяткували 12 липня на православне свято апостолів  Петра і Павла.

    Святкування розпочалось із молитви в Петро-Павлівській церкві о дев`ятій годині ранку.

     Урочиста частина свята відбулась у приміщенні Будинку культури. Зі слова вітань і побажань звернулися представники сільської та районної влади.

     Вітав цього дня своїх односельців  в. о старости Деркачівського старостинського округу Ю.В.Дяченко.

     Поздоровлення, грамоти та цінні подарунки отримали жителі села від почесних гостей: Вільшанського сільського голови Мельнікова М.В., голови Недригайлівської РДА Панченка С.М та голови Недригайлівської районної ради Нанки І.В..

      А також з словами вітання та найщирішими  побажаннями звернувся кандидат в народні депутати, керівник громадської організації “Серця кіборгів”  Свирид А.О..  З цікавою концертною програмою завітали до деркачівців  артисти Сумської обласної філармонії.

        Свої музичні та співочі таланти дарували на День села  місцеві аматори народної творчості Деркачівського сільського будинку культури.

     Ведучі свята перш за все привітали ветерана Великої Вітчизняної війни, а також воїнів АТО, які на сьогоднішній день захищають кордони нашої держави на Сході. Хвилиною мовчання вшанували пам`ять Євгену Керечанину, який віддав своє життя за мирне небо і спокій в Україні .

      Протягом свята звучали слова шани найстаршим та  наймолодшим жителям села, подружнім парам, які у цьому році відзначають золоте весілля. Номінанти були нагороджені цінними подарунками, а ще на їхню адресу лунали   щирі слова  подяки, мелодійні пісні .

     Надзвичайно колоритною та цікавою  також була виставка робіт з бісеру місцевої майстрині Юрченко Л.Г..

     По закінченню концертної програми відбувся розіграш безпрограшної святкової лотереї, козацькі забави, а також працювали дитячі атракціони.

     А надвечір всіх чекала запальна дискотека та феєрверки.

Фото без опису

     Хочеться подякувати за надану спонсорську допомогу у святкуванні Дня села  компанії ТОВ  Дружба Нова “Кернел”, а також аматорам народної творчості Деркачівського СБК. Побажати родинного затишку, теплого сімейного вогнища, мирного неба та в подальшому творчих успіхів.

    Дякуємо всім, хто навідався до нас в Деркачівку на святкування Дня села. Ми були приємно вражені великою кількістю глядачів в закладі культури. Своєю присутністю ви дали зрозуміти, що село живе і надалі треба втілювати всі задуми на благо розвитку рідної Деркачівки.  Жителі села - одна велика родина і свято вдалося по родинному затишним. Хай щастить всім!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь