A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ЗАКЛИКАЛИ СУМЧАН ПРОТИДІЯТИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Дата: 01.08.2019 11:43
Кількість переглядів: 367

Злочинна діяльність значною мірою впливає на здоровий розвиток країни. У захисті від протиправних посягань на праванаселення беруть участь багато установ та організацій. З нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми працівники юстиції Сумщинидолучились до вже традиційних заходів, присвячених боротьбі з незаконними угодами, учасниками яких стають, як громадяни нашої країни, так й іноземці.

В рамках загальнонаціонального проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» з метою підвищення правової обізнаності громадян правники провели захід у центрі міста.Фахівці юстиції Сумщини разом з працівниками департаменту соціального захисту та сімейними радникамирозповіли мешканцям та гостям обласного центрупро небезпеку, пов’язану з незаконною торгівлею людьми та способами захисту від неї. Було наголошено на особливій обережності під час вибору та безпосереднього перебування закордоном у навчальних закладах, на відпочинку чи на заробітках.

Кращезасвоїти надану інформації допоміг документальний фільм,представленийу місцевому кінозалі всім охочим.  «Жінка в полоні» це кінострічка угорської режисерки, яка справила враження на глядачів,передавши страждання та нелегкий шлях головної героїні з полону до омріяної свободи.

Варто пам’ятати, що жертвам торгівлі людьми гарантується комплексна допомога – психологічна, соціальна, медична, юридична. Якщо ви чи ваші знайомі стали жертвою, негайно звертайтесь на гарячу лінію з питань міграції та протидії торгівлі людьми 0800 505 50 або на короткий номер 527.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь