A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ГІРКИЙ ДОСВІД ТА ПЕРЕКОНЛИВА СПІВБЕСІДА ЗБЕРЕГЛИ ПРАВА БОРЖНИКА ВІД ОБМЕЖЕННЯ

Дата: 01.08.2019 11:45
Кількість переглядів: 408

Уміння вчитися на своїх помилках дозволяє людині отримати той необхідний життєвий досвід, який в майбутньому при схожих обставинах допомагає уникати подібних прорахунків.

Житель Буринського району двічі потрапляв у боргову яму. Обидва рази чоловік, який повинен був піклуватися про добробут власного сина В’ячеслава, сплачуючи аліменти, вводив його в оману. Першого разу батько Андрій до кінця не усвідомив свої помилки, а покарання у вигляді накладених обмежень на його права та заборона на виїзд за кордон не змусили обрати правильний життєвий шлях. Погасивши заборгованість та позбавившись санкцій, що передбачаються ініційованим Мінюстом пакетом законів #ЧужихДітейНеБуває, чоловік згодом почав накопичувати нову.

Так, останній борг у розмірі майже 10 тисяч гривень став приводом для чергової зустрічі неплатника з фахівцями юстиції Сумщини. Завдяки раніше застосованим обмежувальним заходам та правильно проведеній роз’яснювальній роботі правниками, чоловіку вдалося згадати про пережиті незручності. Бажання вільно подорожувати за кордоном та залишитися з повним обсягом свобод переконали батька у доцільності погашення заборгованості у повному обсязі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь