A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ – КРЕДО ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

Дата: 02.08.2019 08:44
Кількість переглядів: 325

Які переваги отримання громадянами онлайн-послуг та як вдосконалити інформаційну взаємодію відділів державної реєстрації актів цивільного стану та державної міграційної служби – такі теми для обговорення зібрали сьогодні керівників зазначених установ.

Так, завдяки  «Он-лайн будинку юстиції» https://online.minjust.gov.ua/ громадяни можуть зареєструвати бізнес чи громадську організацію, отримати ключ електронного цифрового підпису, витяги з реєстрів, подати на правову експертизу заяву та багато іншого.

Не оминули фахівці увагою й прийняту урядом ініціативу єМалятко, яка дозволить отримати громадянам в онлайн-режимі 10 базових державних послуг, пов’язаних з народженням дитини. У тому числі щодо державної реєстрації народження дитини, реєстрації місця проживання малюка, призначення державних виплат при народженні дитини, внесення відомостей про дитину до реєстру пацієнтів, внесення відомостей до реєстру платників податків, видачі посвідчень батькам багатодітних сімей та призначення допомоги дітям, які виховуються в багатодітних сім’ях, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь