A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПРО ГАРАНТОВАНЕ ТА ЗАБОРОНЕНЕ СУМСЬКІЙ МАЛЕЧІ ВІД ПРАВНИКІВ ЮСТИЦІЇ

Дата: 14.08.2019 13:44
Кількість переглядів: 380

Правова освіта є невід’ємною складовою гармонійного та всебічного розвитку дитини. Вчасно сформована повага до прав та обов’язків, дозволить збагатити суспільство вихованими та освіченими громадянами.

Підвищили правову обізнаність вихованців центру розвитку дитини «Золотий півник» фахівці юстиції Сумщини. Останні в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» провели захід, наповнений доступною та цікавою інформацією, яка допомогла малечі розширити свою уяву про буденні речі. Дітям було доведено, що вони мають право на сім’ю, відпочинок, лікування, навчання, харчування тощо. Молоде покоління дізналося, що такий не вичерпний перелік можливостей надає держава та створює механізми для його захисту.

Маленькі громадяни також довідалися й про обов’язки, оскільки лише їх сумлінне виконання дозволить вільно використовувати та не зазнавати обмежень вище перерахованих свобод. Старанне навчання, повага до інших, дотримання встановлених законодавством та суспільством норм поведінки дозволить вихованцям центру обрати вірний життєвий шлях, який допоможе оминути всі негаразди.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь