A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Святкування Дня села Білоярське

Дата: 19.08.2019 12:04
Кількість переглядів: 468

Традиція святкувати День села побутує чи не у кожному населеному пункті України. Гарного літнього дня 17 серпня  масові народні гуляння були і в мальовничому селі Білоярське.

Розпочалося свято концертною програмою «Село моє – частинка мого життя». Музичні композиції, які присвячувались Україні, рідному краю, і рідним батькам майстерно виконували аматори сцени  Вільшанського, Комишанського СБК та Зеленківського СК. Глядачі із захопленням вітали гучними оплесками їх чудові виступи.

     З вітальним словом та подарунками перед жителями Білоярське виступив сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В.. Вітаючи білоярців зі святом, Михайло Віталійович, подякував тим людям, які небайдужі до проблем села та беруть активну участь у житті , зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав  селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту , наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Продовжилося святкування  народними гуляннями з частуванням фірмовою польовою кашею до якої гостинно запросив депутат Вільшанської сільської ради Громіка В.М.. День села завершилося аж надвечір святковою дискотекою та феєрверком.

      Хочеться  подякувати і спонсорам – ТОВ «Агрофірма «Козельне» , ТОВ «Дружба Нова»   за  фінансову  підтримку в проведенні Дня села.

Свято пройшло весело, панувала атмосфера злагоди , відчувалося, що день села – це свято єднання. Саме в такі моменти особливо відчувається любов і гордість за свою малу батьківщину, охоплює відчуття єдиної родини. Нехай і надалі село процвітає народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь