A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Святкуємо Незалежність України

Дата: 27.08.2019 15:45
Кількість переглядів: 342

24 серпня – День Незалежності України. Це дата, що укріплює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогоденне й майбутнє. 
23 серпня до Дня Державного Прапора України та 28 річниці Дня Незалежності України у Вільшанському сільському будинку культури відбувся святковий концерт. Із внесення Державного Прапора та Державного Гімна України розпочалася урочиста частина дійства. Вітальне слово тримав сільський голова М.В.Мельніков який від усієї душі привітав з великим національним святом, зичив міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Концертну програму відкрили піснею «Я люблю Україну" у виконанні Віталія Шаповала. Пісні про рідний край та Україну виконали аматори сцени Вільшанського, Великобудківського, Деркачівського, Козелянського,Комишанського СБК.
На протязі концерту панувала святкова атмосфера . 
У фойє бібліотекар Канівець В.М. представила книжкову виставку "Моя земля це Незалежна Україна " а також вільшанці та гості з задоволенням переглянули виставку вишивок
місцевих майстринь.

    В Комишанському сільському будинку  культури проведений святковий концерт під назвою «Українському роду нема переводу». В.о.старости Зеленківського старостинського округу Рябченко П.Ф привітав односельців зі святом - Днем Незалежності України.  У концертній  програмі прозвучали зворушливі вітання . Глядачі мали можливість  насолодитись  майстерним звучанням пісень про Україну  народного аматорського ансамблю  «Візерунок», діти виконали український танок та співали пісень про маму, Батьківщину, Незалежну Україну. У залі панувала дуже затишна атмосфера , глядачі вітали бурхливими оплесками виступаючих. Бібліотекар Комишанської сільської бібліотеки  Сеньків М.І. представила книжкову «Квітни Україно моя» виставку до Дня Незалежності України

    Бібліотекар Великобудківської сільської бібліотеки  Матяш Л.М. провела політичну інформацію «Прапор миру, вічності і волі»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь